GALENCO BABY BADOLIE 200 ML NM (GALENCO)

GALENCO BABY BADOLIE 200 ML NM

€14,99
€10,50 Incl. btw
Op voorraad
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
  • Specialist in Parafarmacie
  • Reeds 10 jaar online actief
  • Niet tevreden? Retour binnen 14 dagen
  • Kortingen tot 60%
  • Gratis verzending vanaf €49
  • Bestel telefonisch via +32 474 57 48 48

Eigenschappen


  • Dermatologisch getest.

  • Met zoete, gezuiverde amandelolie.

 

Gebruik

Doe een kleine hoeveelheid badolie in het water en was de baby. Niet spoelen, maar zachtjes afdrogen. Geen zeep meer nodig.


TIP:


Water droogt de huid uit. Voeg daarom een badolie of badcrème aan het badwater toe. Als je badolie toevoegt, doe dat dan enkele minuten nadat je je kindje in bad hebt gezet, zodat de poriën van de huid al open zijn om het meest hydraterende effect te bekomen.

 

Aanwijzing

Reinigt en verzorgt de babyhuid op een milde manier. Vormt een fijne melk in het water. Respecteert het evenwicht van de fragiele babyhuid en helpt uitdroging tegen te gaan. Geen zeep meer nodig.

 

Samenstelling

Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Sorbitan Laurate, Laureth-3, MIPA-Laureth Sulfate, Parfum, Laureth-7 Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zea Mays Oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.

Laboratoires Galenco® is een 100% Belgisch laboratorium, gespecialiseerd in de babyhuid. Galenco® baby biedt uiterst milde en veilige producten om de huid van de baby te beschermen en te verzorgen. Alle formules zijn in de strengst mogelijke omgeving getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Met Galenco® baby kies je voor uiterst milde ingrediënten, waarvan er gemiddeld 80% van natuurlijke oorsprong zijn. Alle formules zijn pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Wordt gebruikt in materniteiten.


Alle Galenco® producten bevatten zoete, gezuiverde amandelolie die de babyhuid intens voedt, verzacht en soepel maakt.


3175221
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »